Sådan spiller du No-Limit Hold’em Poker

Der er en masse hjemmesider derude, der lærer at spille no-limit hold’em poker. Du skal dog sørge for, før du bruger penge, at du vil have en rentabel oplevelse. Ikke alle pengemaskine muligheder er skabt lige, og selv om mange guider vil fortælle dig andet, kan du stadig tabe penge, hvis du ikke er forsigtig. Med det i tankerne, overveje følgende overvejelser, før du bliver involveret i poker uddannelse hjemmesider.

Balancering af modstandere

Det er et normalt instinkt at ville spille mod de bedste spillere, hvor du kan lære at drage fordel af dem. Men det er den fælde, der lærer spillerne at spille og lære så meget, at de mister en masse penge. Du ønsker at spille dine egne modstandere og ikke deres. Spil mod spillere, der er langt svagere end dig og opbygge din poker chip stack i forhold til deres.

Samme pot-grænse

Mange spillere bare gerne hoppe ind i lav grænse spil og miste en masse penge (været der selv). De taber, fordi de giver lav prioritet til spillet og forsøger at fiske for at gøre det til et højere spil, De glemmer, at dynamikken i spillet forandring og den måde, du spiller kan afspejle dette. Hvis en spiller ønsker at tjene en masse penge, bør de enten spille høje stakes eller spille mange borde på én gang.

Differentiering mellem spillere

En smule selv-Roger forespørgsel ville være, hvorfor du kalder rejse, når du ved, du ikke kan vinde? Hvis du ikke kan vinde, bør du ikke være i spillet for at tabe penge. Selvfølgelig ville det så betyde, at du ikke skal spille på samme grænse, som du er i lige nu. Mindre grænser og junky nedture giver dig mulighed for at tjene flere penge i timen end større grænser som ingen grænse og engang Omaha Hi-lo. Ikke alle spillere spiller ens. Tag motivationen til at opbygge din bankroll og bankroll management systemer fra de mindre grænser.

Tænk længe opnå store gevinster

Spillere, der har succes i Omaha høj lav normalt, har også tålmodighed. De er ikke altid at vinde, men de næsten altid har en masse gæt i deres beslutninger, og de træffer de endelige beslutninger efter nøje at overveje odds. De har således en masse viden om spillet for at handle i overensstemmelse med de uddannede gæt. Tag højde for dette, når du beslutter dig for, om du vil være en del af en vindende gruppe eller ej.

Ikke alle vindere

Selvom du generelt kun mister dine penge, hvis du ikke har en meget god hånd, er det muligt at tjene en masse penge i Omaha høj lav. Dette skyldes hovedsageligt, at mange spillere spiller på samme måde i dette spil, da der er en stærkere tilbøjelighed til at raise i et spil som dette. Den stærke stil i dette spil er faktisk god versus mange nybegyndere spillere, der fejl Omaha for at være et højt kortspil. Selvom nybegyndere ofte omtales som fisk, er der mange professionelle spillere, der spiller meget godt i Omaha høj lav. Du kan tjene en masse penge ud af dette, hvis du har den højre hånd.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *