Sikkerhed på kreditkort

Tjek din kredit rapport konsekvent!

Kom godt i et lån, enten gennem kreditforeninger, banker, kreditbureauer, eller endda andre “icutbridge” långivere bruges til at kræve din underskrift, et stykke papir, og en god kredit score for at opnå et personligt lån. De dage er forbi. Selv auto lån er nu godkendt nemt, især til dem med god kredit score.

Det er logisk, at antallet af pengeautomater (ATM’er) er steget. Mens disse bekvemme maskiner kan koste banken penge til at installere og vedligeholde, i modsætning til de gamle dage af papirdokumenter, de fungerer som en ekstra bureaukratisk service. Banker har altid nydt godt af en kunde i enhver forklædning, sidder ned og Mrs Times tre ad gangen.

“Jeg er ked af, vi ikke låne penge længere,” siger kassereren. “Betal sod, vil jeg tjekke et andet sted,” siger han, mens han lytter. Bank kassereren har et skatte-id på hendes CPR-nummer. Hendes bank betalingskort giver hende adgang og kan få adgang til bankerne automatisk teller maskine.

Oplev for nylig meddelte, at kreditkort køb på tankstationer vil blive outsourcet til ex-landene. Ex Lande er udvej eller tropiske lande, hvor kreditkort ikke er blevet accepteret. Bankerne har ingen kreditrisiko der! De vil have kunden til at køre i nærheden af de lokale tankstationer, så de kan deponere pengene, hvor de ønsker. Langt væk er de dage for at besøge din lokale bank for at låne penge til hårdt tiltrængte varer.

Små lån i $ 500,00 rækkevidde er nu ofte overvejes. Papirarbejde og baggrundstjek er blevet en saga blot. Du kan gå i banken, ikke? Forkert. De fleste banker vil gerne have dig til at kigge forbi.

Sikkerhedsboks?

Små lån kan også sendes via mail. På trods af at banken er sikker, hvorfor har jeg brug for sikkerhed? Svaret er enkelt.

Kredit identitet svindel er et stort problem i vores samfund. En identitetstyv har blot brug for dit navn, dato, adresse, for- og efternavn, e-mail-adresse, telefonnummer og SSN. Alle oplysninger er nødvendige for at dræne en bankkonto, stjæle et kreditkortnummer, ansøge om et kreditkort eller stjæle en identitet. Tyven har brug for dit kreditkort til at foretage købet, men du har modtaget kortet ved at kombinere alle de oplysninger, de har brug for for at få deres hænder på. Dine penge kan forsvinde meget hurtigt med denne type personlige oplysninger.

Hvis papirarbejdet, baggrundstjek og kredithistorikken kontrolleres, og du ikke har modtaget de penge eller checks, der allerede er kørt, kan du prøve at ringe til din bank, så de kan fortælle dig, om der er et problem med din konto. Ring til dem ud af det blå. Du vil blive bedt om at underskrive en formular, der gør det muligt for banken at kontrollere din kredit score. Sually, registrer en konto i en bank og få et betalingskort til din checkkonto. På den måde vil alt blive sikret og beskyttet og behøver ikke at løbe gennem en checkmill med identitetstyve, der strejfer modtagerne af din check. Og alle vinder. Ingen taber, de vinder, de får deres penge tilbage, og du vinder. Disse sikre lån er for livet. Smertefri og omkostningseffektiv.

usikker

alto d har intet at gøre med kreditkort eller noget i forbindelse med lov og orden eller nogen forsøger at indsamle dine personlige oplysninger, fordi de mener, det er nødvendigt. Det er fordi du bor i en verden af trykknap identitetstyveri og ved hjælp af dit juridiske navn, du sætter alle på varsel. Dine børn kan vokse op ved hjælp af de samme færdigheder af andre, stjæle identiteter og bruge de samme poster til at stjæle ejendom og dig.

Beskyt din identitet i dag

Tilmeld dig en shredder, god kredit er vigtigt at have!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *